10x Mini weckpotten/inmaakpotten 100 ml met beugelsluiting

10x Mini weckpotten/inmaakpotten 100 ml met beugelsluiting
€ 45,00
Inclusief 21% BTW

Verzendkosten vanaf€ 5,50 € 5,99

Dit is een voordeelpakketKlik hier om het losse artikel te bekijken
Productbeschrijving

10x Mini weckpotten/inmaakpotten 100 ml met beugelsluiting. Handige, luchtdichte weckpotten met klepdeksel en beugelsluiting voor het inmaken van groenten en fruit, maar ook voor het bewaren/conserveren van kruiden, rijst, pasta, snoepgoed en andere etenswaren/levensmiddelen. De glazen potten worden geleverd met rode rubberen ring, waardoor het geheel luchtdicht en waterdicht kan worden afgesloten.

De handige weckglas bewaarpotjes fungeren ook als opslagbakjes voor andere producten, zoals bijvoorbeeld knopen, naald en draad, muntjes, spijkers en schroeven, maar kunnen ook gebruikt worden voor diverse DIY hobby projecten.

Toepassing: jampot, confituren pot, conservenpot, weckpot, inmaakpot, kruidenpot, bewaarpot, opslagpot, voorraadpot.

Aantal potjes: 10. Materiaal: glas, metaal, rubber. Kleur glas: helder/transparant. Formaat diameter/doorsnede: 5,9 cm, hoogte: 7,6 cm. Inhoud: 100 ml. Gewicht: 206 gram (0,2 kg). Maximale grootte stickervlak bovenzijde: diameter 3,8 cm. Er worden geen stickers meegeleverd. Geschikt voor in de vaatwasser: ja, echter wordt handwas aangeraden voor het rubber en de metalen sluiting voor een langere levensduur.

Productspecificaties
Artikelnummer10174515
KleurTransparant
MateriaalGlas
Lengte5.9 cm
Breedte5.9 cm
Hoogte7.6 cm
Recent bekeken producten
× Lijst wissen
Please wait...