1x Luxe houten pannenonderzetters rond 20 cm

1x Luxe houten pannenonderzetters rond 20 cm
€ 5,75
Inclusief 21% BTW

VolumekortingHoe meer u bestelt, hoe hoger de korting

Verzendkosten vanaf€ 5,50 € 5,99

Volumekorting

Hoe meer u bestelt, hoe hoger de korting

Vanaf 2 stuks
€ 5,46-5%
Vanaf 3 stuks
€ 5,35-7%
Vanaf 4 stuks
€ 5,18-10%
Productbeschrijving

Transformeer je keuken met deze luxe houten pannenonderzetter van Zeller, een perfecte aanvulling op je kookbenodigdheden. Deze ronde onderzetter, met een indrukwekkende afmeting van ongeveer D20 x H1,5 cm, combineert functionaliteit met een vleugje elegantie.

De onderzetter is voorzien van doordachte gleuven en gaten, waardoor de ergste hitte wordt doorgelaten en je tafelbladen en werkbladen effectief worden beschermd tegen hete pannen en schalen. Het gebruik van natuurlijk hout als materiaal voegt warmte en charme toe aan je keukenomgeving.

Onderhoud is een fluitje van een cent; deze onderzetter kan eenvoudig worden gereinigd door hem af te nemen met een vochtige doek. Daarnaast is de onderzetter hittebestendig tot 220 graden Celsius, waardoor het een betrouwbare metgezel is voor al je kookbehoeften.

Deze verpakking bevat 1 stuk van deze stijlvolle pannenonderzetter. Voeg dit luxe item toe aan je keukenbenodigdheden en geniet van de perfecte combinatie van esthetiek en functionaliteit. Ontdek het gemak van Zeller in pannenonderzetters, en maak van je keuken een stijlvolle en georganiseerde ruimte.

Productspecificaties
Artikelnummer10214809
KleurBeige
MateriaalHout
MerkZeller
Lengte20 cm
Breedte20 cm
Hoogte1.5 cm
Recent bekeken producten
× Lijst wissen
Please wait...